Slagerij Beijk en zn ( veels. gillworst. den haag. slagerij.


Tips van kook chef Jan..

Biefstuk
Rollade
Rundvlees stoofschotel
Italiaanse Kalfslappen
 

 

Biefstuk Bakken
Italiaanse Kalfslappen.

Ingredienten :

  • 600 gram Kalfslappen
  • Peper en Zout
  • Bloem
  • Half kopje olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 laurierblad
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 1.5 dl witte wijn
  • 500 gram gepelde tomaten ( Blik )
  • 1 eetlepel gehakte peterselie
  • 1 gesnipperde ui

Bereiding :

Wrijf het vlees in met zout, peper en bloem.
Verhit de olie en voeg de geperste knoflook tenen 1 minuut toe en haal ze uit de olie.
Bak de kalfslappen in de olie aan beide kanten bruin, voeg de laurier en oregano toe samen met de witte wijn.
Laat het geheel weer pruttellen en voeg dan de gepelde tomaten toe samen met de gesnipperde ui.
Goed doorroeren op zacht vuur, met de deksel op de pan 1 uur en 15 minuten gaar stoven.
Op het laatst de tomaten kruiden met vers gemalen zout en peper en een theelepel suiker.

En als laatst strooit u er de peterselie overheen.

Eet smakelijk.

Tip :
Lekker voor bij pasta.
 
Print pagina
 

 

 

Slagerij Beijk en zn - Campanulastraat 2 - 2555 DE Den Haag - Telefoonnr : 0703256984 - Design by www.dannybeijk.nl